Workshop of terugkomdag


Een terugkomdag kan alleen gevolgd worden als je eerder de jaartraining bij mij hebt gedaan.

Na het afronden van de jaartraining bleek behoefte om in de loop van het volgende jaar nog een paar ‘terugkomdagen’ te organiseren. Zo blijf je in contact met je binnenwereld en verdiep je het bewustzijn.

 

De eerstvolgende is op:

vrijdag 1 juni 2018

Het thema is: het 5e chakra, je keelchakra.

Met welk bewustzijn (spreek en luister) communiceer je?

 Aan de hand van het 5e chakra gaan we ons verdiepen en bewust worden wat er in je leeft. Dit doen we via de bekende technieken: o.a. meditatie, affirmatie, healing, reading en gesprek en vanuit plezier. Met beide voeten op de grond, in contact met onze beste intentie.

 “In den beginne was het woord en het woord was bij God en het woord was God”.

Via energie → trilling → klank tot woord. Zo komt de energie vanuit de kosmos tot de mens. Bij het woord aangekomen, begint vaak onze verwarring. Met welke intentie verwoord jij je en klopt die intentie bij wat je over wilt brengen? 

Niet alleen spreken we woorden, we luisteren ook naar woorden. Vanuit het luisteren kan er  een ander probleem zijn: luister je naar de intentie van de ander of zit er ruis tussen jou en het ontvangen woord?

woorden met kleur

Is er iets mis gegaan tussen woord en oor?

Zeg je wat je bedoelt te zeggen?

We gaan kijken naar welke taal je spreekt. Spreek je “babbel” taal, vanuit gezelligheid, of voel je het verlangen om de taal van liefde en respect te spreken? Een taal die liefde en respect vertegenwoordigt, brengt heelheid. Hoe klinkt liefdevolle taal en hoe kun je de aannames en plaatjes die je hebt loslaten? Op vrijdag 1 juni gaan we onze communicatie verdiepen en bewust worden, zodat we -als schepper van onze taal- woordkunstenaars kunnen zijn!


Workshop op maat

Een workshop met mij kan ook op maat worden gemaakt! Echter, deze bestaat uit minimaal 3 uur ‘werken’ met een koffie/thee-pauze. Thema’s zijn door jouzelf of jouw groep aan te dragen of te kiezen uit bijvoorbeeld:

  • ‘Energie van jou en de ander’
  • ‘Verschil tussen healer en lichtwerker’
  • ‘Het belang van neutraliteit’
  • ‘Ego en heilige woede’
  • ‘Wat bezielt je?’
  • ‘Chakra’s in balans brengen;

Een mogelijkheid is één of twee dagdelen van minimaal 3 uur. De dag en/of avond en het tijdstip wordt in overleg vastgesteld. 

Kosten: € 10,00 per uur per persoon. 

Tussen twee dagdelen eten we gezamenlijk. Neem zelf iets te eten mee. Elk deel vormt een afgerond geheel. N.B. In de vakantieperiode van Midden-Nederland zijn er geen workshops.

 
 

Alle bedragen zijn incl. BTW, koffie en thee en eventueel lesmateriaal. Ontvangst van het bedrag altijd vóór het begin van de workshop. Aanmeldingen zijn definitief na ontvangst hiervan. Bij annulering 2 weken voor aanvang van de workshop zal 10% van de betaling worden ingehouden. Het bedrag kan worden overgemaakt op SNS Bank IBAN NL13 SNSB 09 4846 4372 t.n.v. Jellie Keuning.