Workshop of terugkomdag


Een terugkomdag kan alleen gevolgd worden als je eerder de jaartraining bij mij hebt gedaan.

Na het afronden van de jaartraining bleek behoefte om in de loop van het volgende jaar nog een paar ‘terugkomdagen’ te organiseren. Zo blijf je in contact met je binnenwereld en verdiep je het bewustzijn.

 

De eerstvolgende is op:

nog niet bekend in 2019

Het thema is nog niet bekend.


Workshop op maat

Een workshop met mij kan ook op maat worden gemaakt! Echter, deze bestaat uit minimaal 3 uur ‘werken’ met een koffie/thee-pauze. Thema’s zijn door jouzelf of jouw groep aan te dragen of te kiezen uit bijvoorbeeld:

  • ‘Energie van jou en de ander’

  • ‘Verschil tussen healer en lichtwerker’

  • ‘Het belang van neutraliteit’

  • ‘Ego en heilige woede’

  • ‘Wat bezielt je?’

  • ‘Chakra’s in balans brengen;

Een mogelijkheid is één of twee dagdelen van minimaal 3 uur. De dag en/of avond en het tijdstip wordt in overleg vastgesteld. 

Kosten: € 10,00 per uur per persoon. 

Tussen twee dagdelen eten we gezamenlijk. Neem zelf iets te eten mee. Elk deel vormt een afgerond geheel. N.B. In de vakantieperiode van Midden-Nederland zijn er geen workshops.

 
 

Alle bedragen zijn incl. BTW, koffie en thee en eventueel lesmateriaal. Ontvangst van het bedrag altijd vóór het begin van de workshop. Aanmeldingen zijn definitief na ontvangst hiervan. Bij annulering 2 weken voor aanvang van de workshop zal 10% van de betaling worden ingehouden. Het bedrag kan worden overgemaakt op SNS Bank IBAN NL13 SNSB 09 4846 4372 t.n.v. Jellie Keuning.