Veel gestelde vragen

Wanneer heb ik bij Center for ECOintention de jaartraining
'Jouw Hart als Kompas' nodig? 

De jaartraining 'Jouw Hart als Kompas' is een goede ondersteuning bij ECOintention. Deze vierjarige beroepsopleiding stelt een intuïtieve training verplicht na het tweede jaar. 'Jouw Hart als Kompas' is in samenwerking met Hans Andeweg, oprichter en directeur van ECOintention, ontwikkeld en vult de opleiding tot ECOintention Practitioner goed aan.  

Meer informatie over ECOintention vind je op: www.ecointention.com

Wat zijn chakra’s?

Chakra's zijn energiepunten in het lichaam. Er zijn zeven hoofdchakra’s, die liggen in de gebieden met de belangrijkste zenuwknooppunten. In de cursus zullen we er veel aandacht aan besteden.

Hoeveel tijd moet ik investeren in de cursus?

Huiswerk maken is nauwelijks nodig. Er is veel aandacht voor de dagelijkse praktijk en hoe hiermee om te gaan. Je krijgt beknopte achtergrondinformatie mee, met een lijstje van aanbevolen boeken. Die achtergrondinformatie moet je lezen. Ook dien je per blok bij les 4 op een A4tje een evaluatie in te leveren. Als je dat wilt kun je tijdens de les aantekeningen maken.

Wat is een aura?

De Aura is het energieveld om de mens. Het is een soort lichtend lichaam dat het fysieke lichaam omgeeft en bij iedereen zijn eigen karakteristieke uitstraling heeft. Aura en chakra’s bevatten informatie over iemands fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele gesteldheid.

Moet ik aparte kleding aan?

Nee, maar het is handig om gemakkelijk zittende kleding te dragen of mee te nemen, omdat we ook lichaamsoefeningen doen. Je kan ook een (yoga) matje meenemen voor op de grond en eventueel een dekentje of iets dergelijks, zodat je het niet koud krijgt.

Hoe gaat het met het eten?

Op de tweewekelijkse cursusdagen van de jaartraining wordt er na afloop van de eerste sessie, ong. 17.00 u, gezamenlijk gegeten. Neem zelf iets mee om te eten. Iedereen heeft minimaal een keer een “soepbeurt”, en neemt dan soep of iets anders warms mee voor de groep. Ik neem de soep voor de eerste les voor mijn rekening. Het delen van de gezamenlijke maaltijd wordt door iedereen erg gewaardeerd. 

Ook voor de workshops geldt, dat in de kleine pauze de koffie en thee – en de koekjes erbij - “van het huis” zijn.

Waar kan ik parkeren?

U kunt gratis parkeren aan de Witte Wal of Bedekte weg.