Welkom bij de JAARTRAINING - Jouw Hart als Kompas 2017

Eind mei 2017 startte een 'Intuïtie Intensive training' . Dat was het eerste blok. Ieder blok is op zichzelf te volgen. De training wordt gegeven op Landgoed Zonheuvel in Doorn, in een prachtige bosrijke omgeving. Deze training kun je goed voor je eigen groei gebruiken en voldoet aan de gewenste intuïtieve ontwikkeling voor het 3e jaar ECOintention. Data zijn gepland, het programma is bekend en de kosten vind je onder Lesgelden.

Zoek je verdieping in je huidige leven en innerlijke ontwikkeling? Wil je intuïtief groeien? Je leert je eigen energie te beheren, los te komen van oude plaatjes en patronen. In het dagelijks leven functioneer je beter, omdat je simpele dingen leert als jezelf af te sluiten voordat je een drukke winkel binnenstapt, of omdat je je eigen energie leert schoon te maken nadat je een lastige vergadering hebt gehad. Vooral voor sensitieve mensen gaat er een wereld open als je je een aantal vaardigheden eigen maakt!

N.B. het eerste en tweede weekend omvatten Blok I Healing, het derde en vierde weekend Blok II Reading, en het vijfde en zesde weekend Blok III Lightworker.

Het diner en de lunches zijn inclusief en worden gebruikt in het (biologisch) restaurant Fleuri van Landgoed Zonheuvel. Je kunt op Zonheuvel overnachten tegen gereduceerd tarief voor een
eenpersoonskamer incl. ontbijt.

Je kunt je aanmelden via deze website of telefonisch: 033 - 480 56 37

Flyer Intuïtie Intensive


In het najaar zal ook de reguliere, twee-wekelijkse training weer starten. Over deze data wordt nog nagedacht. Deze training kun je goed voor je eigen groei gebruiken en voldoet natuurlijk ook aan de intuïtieve ontwikkeling voor het 3e jaar ECOintention. De kosten hiervoor vind je later bij Lesgelden.

Blokken I, II en III

In 18 lessen (3x6 lessen) voor zowel de 'Intensive' als de gewone jaartraining wordt healing en zelfhealing geïntroduceerd. Je gaat verschillende vormen van energie leren “lezen” en je ‘dieper Zelf’ verbinden met je ‘hoger Zelf’.

" Een kort lijntje met jezelf hebben is waardevol. Met jezelf in contact zijn en jezelf vertrouwen is belangrijk, vooral als de buitenwereld vaak onbetrouwbaar lijkt. Voorbij (cognitieve) intelligentie inzichten op doen maakt wijs en gevoelig en levert verrijking op in je dagelijkse leven. "

We werken met items zoals: de 10 Punten Meditatie, verschillende energetische oefeningen én het ervaren van kundalini-energie. Je staat in open contact met je intuïtie. Het verschil tussen een healer zijn of een lightworker zijn wordt je duidelijk.

 

Voor wie en door wie?
De cursussen zijn voor iedereen die belangstelling heeft voor groei en innerlijke ontwikkeling en wordt door mij, Jellie Keuning, gegeven. Studenten die al eerder mijn healing- en/of readingprogramma hebben gevolgd zijn welkom om te lessen tegen een gereduceerd tarief te volgen, om de eerder geoefende stof te actualiseren of om kennis/ervaring te verdiepen. Het aantal deelnemers is minimaal 10.

Praktische informatie
De lesdata voor de reguliere, tweewekelijkse training, zijn nog niet bekend. 

Bij de reguliere jaartraining is het een goede gewoonte rond vijf uur gezamenlijk te eten. Je neemt je eigen eten mee en per toerbeurt neemt iemand soep mee, lekker en warm voor ons allemaal!

Cursusdata:
BLOK I - Intuïtie en zelfhelend vermogen:  Start in de loop van september 2017
BLOK II - Reading:  Idem
BLOK III - Van healer naar lightworker: Idem

Cursusgeld en aanmelding

De kosten zijn nog niet bekend. Advies is de drie blokken aaneengesloten te volgen.
Zie verder op de pagina Cursusdata en Lesgelden.

Je kunt je aanmelden via deze website of per telefoon.