Reading

Jaartraining / Blok II - Reading

Energie waarnemen en verwoorden

Elk mens heeft een beschermend energieveld om zich heen - de aura. De chakra's zijn de energiecentra in de aura, waardoor de energie in en uit kan stromen. Aura en chakra’s zijn intuïtief waar te nemen, d.w.z. je kunt de energie voelen, ervaren en “zien”. 

De vraag wat er speelt in je leven weerspiegelt zich op energie niveau. Je krijgt inzicht in oude patronen, hoe je met je gevoelens omgaat en waar je energie onbelemmerd stroomt. 

Roos op steel

Readen van energie – het waarnemen en benoemen van kleuren en beelden in de aura van een ander – is het centrale thema in dit blok. We doen dit in verschillende vormen: een reading geven en ontvangen van elkaar, een groepsreading en een reading op afstand. Een reading eindigt met een healing, om zo je “belaste” verleden te helen en op te lossen. Het thema hulpbronnen komt ruimschoots aan bod en ga je vanuit je hart ervaren. In verbinding met je hart neem je verantwoordelijkheid voor je levensgeluk.

Geleide meditaties voor het creëren van innerlijke rust, neutraliteit en het loslaten van verwachtingen en patronen is ook een essentieel onderdeel van deze lessen.

Blok I Intuïtie en zelfhelend vermogen

Blok III Van healer naar lightworker