- Nieuwsbrief -

Welkom bij de Jaartraining Je Hart als Kompas

De jaartraining zit in een overgangsfase. Dit betekent dat de visie er is maar de precieze uitvoering, met de aankomende  groep, ingevuld gaat worden. De behoefte om te vernieuwen komt voort uit mijn frustratie dat nieuwe, heldere inzichten niet aan bod komen vanwege een tekort aan tijd. In de huidige wereld waarin steeds meer nieuwe mogelijkheden zichtbaar worden, is het zinvol dit direct leefbaar te maken.

Blok I

In het 1e blok wordt healing en zelf healing geïntroduceerd. Hier kunnen we vervolgens hele jaar door mee blijven oefenen. Natuurlijk blijven alle vertrouwde items zoals de tien punten meditatie, energetische oefeningen doen en kundalinie energie ervaren, gehandhaafd. In dit blok wordt je bewust van je “belaste” verleden en kom je in contact met het zelfherstellende vermogen. Je staat in open contact met je intuïtie.

Blok II

In het 2e blok ga je energie readen, “lezen” en in dagelijkse taal verwoorden. Dit readen doen we in verschillende vormen; je gaat één op één een reading geven, een groepsreading en een reading op afstand. Een reading eindig je met een healing, om zo belast verleden te helen en op te lossen. Het thema hulpbronnen komt ruimschoots aan bod en ga je vanuit je hart ervaren.

Blok III

Het 3e blok staat in het teken om vanuit het hier en nu, jouw leven steeds meer in eigendom te nemen. In een readingles komt de energie van familiebanden aan de orde en laat je belast verleden los tijdens een healing. Je “dieper” Zelf en “hoger” Zelf ga je in het hier en nu brengen, zodat er een grotere heelheid in je dagelijkse leven ontstaat en er ruimte komt voor het lightworker zijn. We staan  voor de geboorte van de nieuwe mens en in dit blok wordt duidelijk welke verschillen er zijn tussen healer en lightworker zijn. 

De verschillende fases van het lightworker zijn, kun je in een aparte module volgen.

 
 

Voor wie?

De cursus is voor iedereen die belangstelling heeft voor groei en innerlijke ontwikkeling en wordt door mij, Jellie Keuning, gegeven. Het aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 10. De lessen zijn op de eerste plaats bedoeld om jezelf te ontplooien.

Praktische informatie

De lessen zijn van 14.00 – 17.00 en van 18.00 – 21.00. Rond vijf uur eten wij gezamenlijk. Je neemt je eigen eten mee. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Cursuslocatie: Ravelijn 4, 3823 AD Amersfoort

Blok I: 02/11, 16/11, 30/11, 14/12, 11/01, 25/01
Blok II: 08/02, 29/02, 14/03, 28/03, 11/04, 25/04
Blok III: 09/05, 23/05, 06/06, 20/06, 04/07, 11/07

Cursusgeld en Aanmelding

Eén Blok kost € 370,- inclusief BTW. Je kunt je aanmelden via de website of per telefoon. Kijk voor de betalingsvoorwaarden op de website.