Cursisten aan het woord

Hoe is het om met je intuïtie te werken? Een healing of een reading te kunnen geven? Wat voor invloed heeft het op jezelf, op je werk, op je relaties? Wie kunnen dat beter vertellen dan de mensen die de lessen van Jellie hebben gevolgd of met haar hebben samengewerkt. Een paar van die persoonlijke verhalen staan hieronder.

Met dank aan Magda en Trudie.

Magda

"Nog niet zo heel lang geleden ontdekte ik dat er in onze tastbare en zichtbare wereld ook een groot (groter) deel bestaat dat ik niet kan zien en niet direct kan voelen, maar wat wel degelijk een grote invloed heeft op mijn leven en op mijn geluksgevoel.

In de training van Je Hart als Kompas leer ik op een fijne manier bezig te zijn met energie en bewustzijn. En deze nieuwe inzichten in te zetten in mijn leven en werk. De reading & healing werkvormen zijn echt ondersteunend aan mijn werk als natuurcoach.

De geleide meditaties over belangrijke thema's zoals "hoe beoefen je mededogen?" geven mij ook veel steun in de dagelijkse dingen die ik doe en in het onderhouden van relaties met de mensen om me heen. Ook het bespreken in een groep is leerzaam en geeft een gevoel van erkenning en wederom een steuntje in de rug. Dit kan ik goed gebruiken op de weg van mijn hart. Het geeft energie, kracht en inzicht. Dankjewel Jellie."

Trudie Segers

"De cursus is me uitstekend bevallen en dat is absoluut mede te danken aan de persoon die deze cursus geeft : Jellie Keuning. Zij komt op mij zeer overtuigend en integer over en wat voor mij persoonlijk heel belangrijk is, ze staat met beide benen op de grond. Daar waar nodig, geeft ze ook persoonlijk begeleiding zonder autoritair te zijn. Ze reikt je handvatten aan waardoor jezelf meer inzicht krijgt in de situatie zoals die zich op dit moment voordoet.

Een warme persoonlijkheid die niet schuwt kritisch, doch zonder te veroordelen, de dingen  te benoemen."