En nu gaan we verder met een vervolg op Jaarprogramma I

Bij jezelf blijven, openstaan voor nieuwe energie, contact met je hogere Zelf, dat zijn zo een paar thema’s waar we mee gewerkt hebben. Met plezier kijk ik terug op alle mensen die het avontuur van je intuïtie ontwikkelen met succes hebben afgerond.

De aangeleerde technieken zijn vaak zo voor de hand liggend dat het moeilijk is om dit te blijven oefenen in het dagelijkse leven. Toch vraagt intuïtie om oefening en aandacht.

Speciaal voor mensen die een druk bestaan hebben is dit Jaarprogramma II vlak voor het weekend, en kun je opgeladen en geïnspireerd verder. 1x per maand een heerlijke middag en avond voor jezelf.

Verbena kleur.jpg

'Als een bloem die open gaat.'

In het 2e jaar gaan we de bestaande lesstof verdiepen met nieuwe thema’s. Om enkele te noemen:

·      klank ervaren,

·      hoe kun je de energie van woede bruikbaar maken,

·      veiligheid en bestaansrecht in eigendom nemen,

·      belast verleden loslaten en gebruiken voor een betere toekomst,

·      chakra’s in het dagelijkse leven werkzaam maken,

·      zorgvuldig je woorden en essentie afstemmen op een reading,

·      van Homo sapiens naar de nieuwe mens: Universele sapiens gaan.

Kortom veel interessante thema’s.    

Voor iedereen die in contact wil blijven met intuïtie en blijft werken met de geleerde technieken is dit een unieke kans. In het 2e jaar gaan we met een groep van max. 10 personen bij mij thuis jouw persoonlijke intuïtieve ervaringen werkbaar maken. In een veilige sfeer met beide benen op de grond, openstaan voor plezier. Samen met je medestudenten je helderheid vergroten.

Je kan een sprong in je persoonlijke ontwikkeling verwachten. Met meer rust en vertrouwen je eigenheid in de wereld zetten. Kortom meer mens, minder hoofd en een groter hart!

Alle bedragen zijn incl. BTW, koffie en thee en eventueel lesmateriaal. Ontvangst cursusgeld altijd vóór het begin van het blok. Aanmeldingen zijn definitief na ontvangst hiervan. Bij annulering 2 weken voor aanvang van de cursus zal 10% van de betaling worden ingehouden. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op SNS Bank IBAN NL13SNSB0948464372 t.n.v. Jellie Keuning.