Vervolg: Jaarprogramma II

Naar aanleiding van een groep studenten die klaar waren met de jaartraining is er een vervolg ontstaan. Deze lessen bied ik in september opnieuw aan op maandag.

We verdiepen onze intuïtie, bespreken actualiteiten in het licht van: ‘Wat wil er geleefd worden?’, ervaren onze chakra’s en roepen deze hulpbronnen aan om ons te ondersteunen in het dagelijkse leen. Ook werken we met verschillende ademtechnieken, ervaren het verschil tussen je ‘ego-woede’ en ‘heilige-woede’. We ervaren het belang van zorgvuldig gekozen woorden, afgestemd op reading. Belast verleden laten we los om een betere toekomst te creëren. Interessante thema’s, ook voor jou?

Speciaal voor mensen die een druk bestaan hebben is dit Jaarprogramma II vlak na het weekend, en kun je opgeladen en geïnspireerd verder. 1x per maand een heerlijke middag en avond voor jezelf.

Rode Rozenknop..jpg

'Als een bloem die open gaat.'

 

Voor iedereen die in contact wil blijven met intuïtie en blijft werken met de geleerde technieken is dit een unieke kans. In het 2e jaar gaan we met een groep van max. 10 personen bij mij thuis jouw persoonlijke intuïtieve ervaringen werkbaar maken. In een veilige sfeer met beide benen op de grond, openstaan voor plezier. Samen met je medestudenten je helderheid vergroten.

Je kan een sprong in je persoonlijke ontwikkeling verwachten. Met meer rust en vertrouwen je eigenheid in de wereld zetten. Kortom meer mens, minder hoofd en een groter hart!

Alle bedragen zijn incl. BTW, koffie en thee en eventueel lesmateriaal. Ontvangst cursusgeld altijd vóór het begin van het blok. Aanmeldingen zijn definitief na ontvangst hiervan. Bij annulering 2 weken voor aanvang van de cursus zal 10% van de betaling worden ingehouden. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op SNS Bank IBAN NL13SNSB0948464372 t.n.v. Jellie Keuning.