Coaching

Persoonlijke begeleiding

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding. Ik help je bij het vinden van antwoorden op dringende vragen of problemen. Dat kan over van alles gaan, bijvoorbeeld over relaties, kinderen, wonen, werk of gezondheid. De eerste keer gaan we samen na welk traject het beste bij jou past of misschien heb jezelf al een keuze gemaakt. Er zijn verschillende (combinatie-) mogelijkheden, zoals coachend wandelen, gesprekken, ademhaling- en ontspanningsoefeningen, reading- en healing-sessies. 

Soms is een telefonisch consult voldoende!

Reading

Voor een reading kom je meestal met een vraag. Een reading geeft je meer inzicht in jezelf en de situatie zodat je vanuit een ruimer perspectief eigen antwoorden op je vragen krijgt. In je energieveld is deze informatie te ervaren.

Soms ligt echter zoveel informatie verborgen in je vraag, dat ik er rechtstreeks mee aan de slag ga. Door wat ik teruggeef, valt er licht op onbewuste delen van jezelf en krijg je inzicht in wat je tegenhoudt en waar je (nieuwe) mogelijkheden liggen.

Elke reading wordt afgesloten met een korte healing.

Tarieven

Mijn uurtarief voor een privé coach-, reading- of healingsessie is 75 euro, inclusief BTW.

Als je leeft van een uitkering, en ook voor kinderen, is het tarief 55 euro, inclusief BTW.

Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging, maar sommige zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten.

Healen

Healen (helen) is het vrij maken van geblokkeerde energie. Je hoeft niets te doen en mag genieten van de heilzame werking van rust, aandacht en ontspanning. Acceptatie is het beginpunt van de healing. Van hieruit wordt duidelijk wat nodig is binnen je proces en ontstaat er ruimte voor nieuwe kansen.

Ademen en Ontspanning

Door mijn opleiding bij Jan van Dixhoorn en mijn jarenlange ervaring, komen veel mensen bij mij voor verbetering van ademhaling en het leren ontspannen. Door je bewust te worden van hoe je ademt en waar de spanning zit, kom je veel over jezelf te weten. Het maakt duidelijk waarom je dingen doet en laat.

Ervaring van Rimba:

"Jellie heeft mij meermalen gecoacht met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling, ouder-kindrelatie en partnerrelatie. Jellie ziet snel de essentie van waaruit je vraag naar voren is gekomen. Ze nodigde mij uit om er vanuit een breder perspectief naar te kijken.

Door haar coaching voelde ik me gestimuleerd om zowel mijn kwaliteiten als mijn uitdagingen in eigendom te nemen. Ze heeft me bijzonder geholpen in het bewust worden wanneer je reageert op de oude manier vanuit je ego of vanuit je hart in het hier en nu.

In contact met Jellie werd het voor mij helder wanneer het leven vraagt om acceptatie en wanneer het tijd is voor verandering.

Ik vind haar duidelijk en stevig in haar advies en begeleiding. Ik voel me dankbaar naar haar toe hoe zij mijn leven heeft verrijkt."