Beste cadeau

De cursus intuïtieve ontwikkeling gegeven door Jelle Keuning is voor mij een van de beste cadeau's, die ik ooit aan mezelf heb gegeven.

Jan Roozemond

Tot nu toe voldoet de opleiding aan mijn verwachtingen

Ik hoop de moed te hebben om er echt voor te gaan en ook anderen deelgenoot te maken van wat ik heb ontdekt. En leren te geven, door te geven van de kosmische energie, zodat anderen daar ook profijt van kunnen hebben. De opleiding is leuk, de andere cursisten zijn al snel vertrouwd en ook net zo zoekend. De een met wat meer bagage, de ander wat aarzelende, maar allemaal onderweg naar groei.

Jacqueline van Aalst

Deze cursus zou eigenlijk iedereen zichzelf mogen toestaan

Een groot empatisch vermogen en het verlangen mijn eigen intuïtie en toch ook dat van anderen beter te begrijpen, deed mij besluiten de cursus "Je Hart als Kompas" bij Jellie Keuning te volgen. Ik had Jellie al gesproken op een open dag van de Sonnevelt opleidingen en wist dat ik aan intuïtieve ontwikkeling wilde gaan doen, maar wel met Jellie. Sonnevelt paste even niet, want dan had ik nog een half jaar moeten wachten.

Ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb. Het was heel fijn en mooi met een bijzondere groep mensen die ik anders nooit tegen was gekomen en nu ben ik van ze gaan houden. Om de simpele reden dat tijdens deze mooie cursus alle maskers af mogen en alle aangemeten houdingen niet nodig zijn, maar dat je puur jezelf (lees kwetsbaar) mag/kan zijn.
De rode draad van de 10 punten meditatie pas ik elke dag toe om dicht bij mezelf te blijven.
Ik merk dat ik soms makkelijk terugval in oude gewoontes/houdingen en dan helpt dit.
Ook zijn er schaduwkanten van mezelf aan de oppervlakte gekomen die ik voor deze cursus graag wegstopte of negeerde. Deze heb ik bekeken en laten zijn. Dat was heel wat! Maar het geeft wel het 'grote voorjaarsschoonmaakgevoel':) Het luchte op. Kortom veel nieuwe inzichten en ervaringen rijker, waardoor ik nu al uitkijk naar het 2e jaar in september bij de Sonnevelt opleidingen.

Deze cursus zou eigenlijk iedereen zichzelf mogen toestaan.
Maar goed: alles en iedereen op de juiste tijd en plaats! :)

Janny Jongen de Jong